Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

53 910 taggningar med de globala målen i universitetets forskningsoutput

FNs globala mål i grid

Vilka är de senaste bidragen till hållbarhetsforskningen och vem arbetar med de globala målen? Nu är det möjligt att söka på forskare, organisationer, forskningsoutput och projekt som relaterar till FN:s globala mål.

Profilering och överblick

Som forskare kan du använda funktionen för att lyfta fram din forskning och expertis, om den bidrar – eller potentiellt kommer att bidra – till ett eller flera av målen. Det kan stärka profileringen i samband med ansökningar eller samverkansprojekt. Samtidigt kan det underlätta att hitta nya samarbetspartners och bidrar till en överblick av den sammanlagda kunskapsproduktion som relaterar till globala målen.

Saknas din forskning bland de som blivit taggade?

Du kan alltid lägga till, ta bort och ändra taggning på din personprofil, dina projekt och din forskningsoutput i LUCRIS. Läs mer om hur du gör, och till vem du kan vända dig ifall du kör fast, på Medarbetarwebbens LUCRIS-sidor.

I fortsättningen kommer ny forskningsoutput som läggs till taggas automatiskt varje natt, med möjlighet att justera i efterhand. Övriga typer av material ändras och uppdateras endast manuellt direkt i LUCRIS.

Länkar

Kontaktpersoner

Projektledare Hanna Voog: hanna [dot] voog [at] ub [dot] lu [dot] se

Har du frågor kontakta LUCRIS supporten.

SDG-taggningar i LUCRIS

Våra forskare bidrar till samtliga 17 globala mål för hållbar utveckling. Klicka på ett mål för att utforska hur våra forskare, forskningsoutput, projekt och enheter aktivt stödjer och främjar de globala målen. Länkarna går till forskningsportalen.