Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Ändrad deadline för ansökan om friskvårdsersättning

En grupp av fyra personer som springer i löpmaskiner. Mostphotos.

Enligt Skatteverkets regler om utbetalning av friskvårdersättning måste ersättningen som huvudregel utbetalas under det år som ansökan gäller. Därför inför Lunds universitet från och med 2024 den 30 november som sista datum för ansökan om friskvårdsersättning.

Från och med 2024 inför Lunds universitet den 30 november som sista datum för ansökan om friskvårdsersättning. Anledningen är att Skatteverkets regler om utbetalning av friskvårdsersättning innebär att ersättningen som huvudregel ska utbetalas under det år som ansökan gäller.

Tänk på att ditt ansökningsärende behöver vara helt komplett i Primula senast den 30 november. Du behöver därför registrera ärendet i god tid, så att det finns marginal för eventuella kompletteringar.

Läs mer på sidan om friskvårdsersättning och friskvårdstimme: Friskvårdsersättning och friskvårdstimme | Medarbetarwebben (lu.se)