Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

CASE-dagen, 25 oktober - Åldrande i ett föränderligt samhälle

Susanne Iwarsson, professor vid Lunds universitet. Anna Tenje, äldre- och socialförsäkringsminister. Foto.
Moderator är Susanne Iwarsson, professor vid Lunds universitet. Foto: Charlotte Carlberg Bärg. Öppningsanförande av Anna Tenje, äldre- och socialförsäkringsminister. Foto: Kristian Pohl AB/Regeringskansliet.

Temat för den populärvetenskapliga konferensen är ”Åldrande i ett föränderligt samhälle”. Målet är att presentera och diskutera ett smörgåsbord av aktuell forskning som speglar bredden av frågor som är av intresse för alla som berörs av den åldrande befolkningen.

CASE (Centre for Ageing and Supportive Environments) är ett forskningscentrum vid Lunds universitet som utvecklar kunskap om åldrande och hälsa. Professor Susanne Iwarsson guidar deltagarna genom konferensen på temat åldrande i ett föränderligt samhälle. Äldreminister Anna Tenje, ger ett öppningsanförande på plats.

CASE-dagen 2023, 25 oktober, kl. 13.00 - 16.30, LUX aula, Helgonavägen 3, Lund.

Läs mer om CASE-dagen 2023

CASE-dagen vänder sig till alla som är intresserade av frågor som berör den åldrande befolkningen. Äldre personer, anhöriga, intresseorganisationer, forskare, kommunala och regionala företrädare och representanter från hälso- och sjukvårdssektorn samt samhällsbyggnadssektorn kan ha särskilt intresse och nytta av att delta.

Länk till anmälningsformulär  (anmälan kan bara göras via detta formulär)