Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Prins Daniel och hans Fellowship besökte Lund

Foto på fyra paneldeltagare och en publik.

På onsdagen besökte Prins Daniels Fellowship Lunds Tekniska Högskola för att för att hålla en inspirationsföreläsning kring entreprenörskap och samtala med studenter från universitetet och elever från Spira Teoretiska Gymnasium.

Prins Daniel med flera.
Prins Daniel besökte LTH.

Den 6 december besökte Prins Daniels Fellowship Lunds Tekniska Högskola för att för att hålla en inspirationsföreläsning kring entreprenörskap och samtala med studenter inbjudna gymnasieelever.

Prins Daniels Fellowship vill med besöket inspirera fler unga att gå sin egen väg och bli entreprenörer. Efter inspirationsföreläsningarna följde ett panelsamtal med Prins Daniel tillsammans med entreprenörerna Erik Gatenholm, grundare Bico Group, Richard Båge, grundare Insplanet och Mediaplanet och Malin Ek Andrén, grundare By Malina.

Under panelsamtalet diskuterade paneldeltagarna sina erfarenheter av att driva företag. De diskuterade drivkrafter, möjligheter och utmaningar i att vara entreprenör och svarade på frågor från publiken, som främst bestod av gymnasielever. 

Erik Gatenholm, grundare Bico Group, Richard Båge, grundare Insplanet och Mediaplanet och Malin Ek Andrén, grundare By Malina och prins Daniel.
Erik Gatenholm, grundare Bico Group, Richard Båge, grundare Insplanet och Mediaplanet, Malin Ek Andrén, grundare av By Malina och prins Daniel i panelsamtal.

Fakta om Prins Daniels Fellowship 

Prins Daniels Fellowship är ett initiativ som drivs av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) i samarbete med Prins Daniel. De vill inspirera unga till entreprenörskap och stötta unga entreprenörer. Visionen är att bidra till en bättre kultur för entreprenörskap och en tillåtande attityd till risktagande och misslyckande. Målsättningen är att skapa förutsättningar för att fler unga ska våga ta steget att starta eget och att främja utveckling och tillväxt hos unga entreprenörer. 

Läs mer på prinsdanielsfellowship.se