Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Uppdaterat stöd för utvecklingssamtal

Kvinna i samtal.

På Lunds universitet är det obligatoriskt med årliga utvecklingssamtal mellan chef och medarbetare. För att följa lönebildningsprocessen ska utvecklingssamtalen genomföras under årets första kvartal, det vill säga i januari, februari eller mars.

Chefer ansvarar för att samtalet genomförs. Medarbetare ansvarar för att förbereda sig inför samtalet och bör följa upp tidigare års samtal och gå igenom de mål och kompetensutvecklingsplaner som sattes då.

Stödet om utvecklingssamtal har nyligen uppdaterats på Medarbetarwebben. Bland annat finns det ett nytt stödmaterial i vilket du kan läsa lite mer om utvecklingssamtal och de frågor som du och din chef kommer att diskutera kring under samtalet.  

Läs mer om utvecklingssamtal på Medarbetarwebben: Utvecklingssamtal | Medarbetarwebben (lu.se)