Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Skype for business slutar fungera i april 2021

Illustrativ e-postlathund

Microsofts kommer att stänga ner tjänsten Skype for Business Online till sommaren. Efter omläggningen hänvisas alla till Teams för fortsatt arbete.

Alla anställda och studenter har möjlighet att kommunicera via Teams. All chatt, samtal och möten kommer att hanteras av Teams. Finns klientprogrammet Skype for Business installerat på datorn kommer det inte att plockas bort. Programmet kommer att hänvisa er till Teams för kommunikation.

Som mötesorganisatör rekommenderas du att försöka lägga om tidigare bokade möten i Skype for Business till Teams istället. Om du är inbjuden till ett möte i Skype for Business kan du ansluta via din Skype for Business klient som vanligt.

Läs mer om Teams på LU-support